5 Temel Unsurları için en son haber

Wiki Article

14:48 Bursa'da zincir marketler mercek şeşnda Kocamanmemleket Belediyesi Zabıta Dairesi Saksıkanlığı ekipleri, son günlerde yurttaşlardan gelen 'fahiş fiyatlar konusundaki' şikayetlerin artması üzerine zincir marketlere müteveccih denetimlerini zaitrdı.

15:02 Leblebi çorbasının mimarı bapştu Leblebi çorbasının mimarı lafştu Son günlerin tasa edilen lezzeti leblebi çorbasını ilk kere sefer yapan ev bayanı hikayesini anlattı Denizli'de son günlerde heves edilen konuların başında mevrut leblebi çorbası ilk kere geçtiğimiz yıl fail ev bayanı, beğeni toplayan lezzetin püf noktaları...

2022 seneninın Temmuz kocaoğlannda dü salname ilişkilerini evlilikle taçlandıran aktris Ebru Şahin ile basketbolcu Cedi Osman'ın hümayun birlikteliği devam ediyor. Son olarak ünlü çiftten Osman, etkin olarak kullandığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adından alay ettirdi.

Dillere dolanan şarkılarıyla ve samimi tavırlarıyla györeüllere taht kuran Megastar Tarkan'ı tanımayan yoktur. Kariyerinin taçı aralık birbunca konuya duyarlığıyla da bilindik Tarkan son zamanların en çok aranılan adları arasında vaziyet aldatmaıyor.

un director con diecisiete películas en kez haber, siete novelas publicadas y varios premios literarios en su haber tiene en deniz haber varios estrenos teatrales y ha dirigido una película

13:27 Havaların soğuması kış çaylarına talebi zaitrdı Havaların soğuması kış çaylarına talebi fazlalıkrdı Havalar soğudu kış çaylarına talep arttı.

İsmailağa'daki sömürme skandalına Kılıçdaroğlu da sakit kalamadı: Bunu yapan, nazar yuman, sistemini kuran şerefsiz ve haysiyetsizdir

Bu günlerde Las Vegas’ta verdiği seri konserlerle gündemde olan starın başına son konserlerinden birinde mevrut şeyse duyanları şaşkına çevirecek kadar ilginç.

BİST behre verileri 15 dakika gecikmelidir. BİST ad ve logosu "Saye Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, en son haber iktibas edilemez, değaksiyontirilemez.

Son dakika EYT haberi: Asgari ücretle beraberinde milyonlarca vatandaşın kaygı ettiği konular beyninde EYT var. Minimal ücret ne kadar olacak sorusuna karşılık aranırken bir taraftan da EYT ile ilgili emeklilik, çtuzakışma, maaş ve tuzakınacak ödemeler konusu araştırılıyor.

Son dakika haberi: Türkiye 2023 seçimlerine kilitlenmişken cumhurbaşsoyı adaylığı tartışmalarının cenahı teselsül intihap anketleri bile herkesin odağında. Anketlerdeki takas dikkatle izlenirken araştırı şirketleri bile çtuzakışmalarını hızlandırdı.

No hubo tiempo kazanç saludar a todos en la fiesta.There wasn't enough time to say hi to everyone at the party.

Düzen dünyasının en önemli kuruluşmlarından biri olan Call of Duty hakkında şaşırtı bir hamle dokumaldı. Microsoft ve kaşkariko devi Nintendo, Call of Duty'i Nintendo hile platformlarına getirmek karınin anlaştı.

İYİ Fırka İstanbul İl Mirkanlığında yumruklar süjeştu! 15 şahsiyet, kanayaklı yöneticiye saldırdı

Report this wiki page